lo carrer del riu

lo carrer del riu

16 de juny, 2010

Cristian Hernández: "Me faltaron un par de huevos"

Tranquil, de cervell vas bé!!! Tal i com ha reconegut ell mateix, Cristian Hernández ha escollit malament la seva professió. Aquest jove torero mexicà, de només 22 anys, era un dels protagonistes a la plaça Monumental de Mèxic, on s'estava celebrant una 'corrida de toros'. La tarda era plujosa, la qual cosa podia dificultar la feina dels matadors com a conseqüència de les patinades. Però Hernández, al veure que tenia al davant un brau de més de 500 quilos, va decidir agafar els 'trastos' i marxar cap a casa.

Enmig dels xiulets del poc públic congregat a la plaça, el torero mexicà va saltar les tanques de protecció i va retirar-se de la plaça. Els xiulets no van immutar Hernández, que va tornar a saltar a la plaça, però per tallar-se la "coleta", la qual cosa vol dir que accepta la seva rendició.

Després, en declaracions als mitjans de comunicació, va assegurar que allò no estava fet per a ell: 'Hem de ser conscients de nosaltres mateixos, i a mi em va faltar capacitat, em van faltar "un par de huevos". Ho he passat molt malament, he passat molta por i ja no vull ser torero”. Per si no n'hi hagués prou, la policia va detenir Cristian Hernández per incompliment de contracte.