lo carrer del riu

lo carrer del riu

14 de juny, 2010

El Borbó va passar per la llista d'espera del Clínic?

La intervenció quirúrgica del monarca espanyol al Clínic de Barcelona, que va costar a l'hospital un mínim de 25.000 euros, va estar envoltada d'una sèrie d'interrogants, sobretot referents a la naturalesa i els detalls de la hospitalització. Per tal de resoldre'ls, el grup d'ICV al Congrés ha preparat una bateria de preguntes al Govern de José Luis Rodríguez Zapatero per conèixer, entre d'altres qüestions, si el Borbó es va sotmetre a la llista d'espera del Clínic, tal com ha de fer qualsevol ciutadà, o bé si va gaudir d'algun tracte preferent que el fes passar per davant dels pacients catalans que fa mesos que esperen les seves intervencions.

Amb la seva bateria de preguntes al Govern del PSOE, el portaveu d'ICV al Congrés, Joan Herrera, vol conèixer si en l'ingrés del monarca a l'hospital barceloní 'es va escenificar' que el rei s'operava com un ciutadà qualsevol 'per fer creure que la intervenció va tenir lloc en un centre de salut públic, quan en realitat va tenir lloc en un centre privat'.

També demanaran si el material hospitalari habitual de Barnaclínic, entre ells els llençols, van ser substituïts pels de la part pública del Clínic 'per poder reforçar aquesta escenografia'.