lo carrer del riu

lo carrer del riu

25 de juliol, 2010

El Rei ho té clar: Espanya és una i només una

Ja t'ho explicarem !!*!! El Rei ha apel·lat, en la tradicional ofrena que cada any Sant es fa a Santiago de Compostel·la, a la unitat dels espanyols.El missatge, quan l'independentisme creix a Catalunya i la possibilitat de la separació ja no és una utopia, s'assembla molt a aquell en el que deia que el català mai havia estat perseguit.

Joan Carles I ha demanat a l'apòstol Santiago que fomenti “tot allò que ens uneix i ens fa més forts, que eixampla l'afecte entre els nostres ciutadans, que assegura la solidaritat entre les nostres comunitats autònomes i que fa d'Espanya la gran família unida, al mateix temps que diversa i plural”. Un missatge que repeteix fins a cansar la caverna mediàtica, el PP i molts dels barons del PSOE. El Rei fa l'ullet a Madrid i aparca les reivindicacions del poble de Catalunya.

“No és temps de descoratjament, sinó de molt treball i dedicació; temps de rigor i de grans valors ètics per a reprendre junts, amb solidesa i plantejaments integradors el camí de progrés, ocupació i major benestar”, ha destacat.

D'aquesta manera, ha recalcat que “és hora de fer més esforços” animats “per la confiança i l'esperança” que els espanyols “han de tenir en una Espanya que en els últims decennis ha sabut sobreposar-se a les dificultats” i ha apel·lat a “resoldre els problemes amb la dedicació de tots i en el marc de la Constitució”.

JAUME LÓPEZ: “L'arc s'està tensant” (Avui)

Avui: Espanya atia la independència