lo carrer del riu

lo carrer del riu

15 de juliol, 2010

Els líders no es posen d'acord per respondre al TC

El tripartit ha donat per acabada la reunió al Palau de la Generalitat entre els líders polítics catalans pocs minuts després que el president de CiU, Artur Mas, hagi decidit abandonar-la amb l'objectiu de forçar que el tripartit es posi d'acord en una resolució unitària a aprovar al Ple extraordinari d'aquest divendres.

Els socis de govern no han volgut entrar al joc de Mas i han lamentat que hi hagi “tacticisme” per part de CiU. Els tres socis només contemplen una proposta a quatre bandes i per tant rebutgen la pressió de Mas, tot recordant que ha de ser una proposta dels grups parlamentaris, i que no ha de ser el govern qui faci la resolució.

Així doncs, molt pessimisme entre el tripartit després d'una reunió que no ha donat els fruits que esperaven. Prova d'aquest desencís és que cap dels membres que han assistit a la trobada han volgut fer declaracions públiques i només han explicat el contingut de la reunió en converses informals amb els periodistes.

i de lluny estant... ...la Chacón recorda qui mana: "No es pot deixar de banda el PSOE en una resolució conjunta sobre l'Estatut"

Josep-Maria Terricabras 180710 CATr Nació Digital: Tot intentant matar Tarradellas