lo carrer del riu

lo carrer del riu

08 de juliol, 2010

Fumata bianca: Els sis presidents obriran la manifestació en una capçalera d'honor

... si no ho canvien demà !!*!! El lema d'Òmnium Cultural 'Som una nació. Nosaltres decidim' anirà al davant de la manifestació d'aquest dissabte i el president del govern amb la senyera, també. La fórmula que han trobat entitats i partits per aconseguir-ho passa per oferir als 3 presidents de la Generalitat i els 3 del Parlament de Catalunya un lloc d'honor.

Així, Òmnium Cultural i els partits que donen suport a la manifestació contra la sentència de l'Estatut han trobat finalment una solució de consens per la capçalera del 10-J. L'acord suposa que en primer lloc anirà el lema 'Som una nació. Nosaltres decidim' en dos pancartes portades per ciutadans anònims.

Al mig d'aquestes dues pancartes i una mica endarrerits desfilaran els tres presidents de la Generalitat - José Montilla, Pasqual Maragall i Jordi Pujol- i els tres del Parlament de Catalunya -Ernest Benach, Joan Rigol i Heribert Barrera- amb la senyera en horitzontal.

I, finalment, la capçalera es tancarà amb el lema 'Som una nació. Nosaltres decidim' en una pancarta de banda a banda.

Aquesta solució de consens s'ha trobat després d'una llarga reunió i dies de polèmica. De fet, des de l'organització de la manifestació ja han indicat que la decisió no s'ha pres per unanimitat, però que, malgrat tot, “totes les entitats i organitzacions criden a la màxima mobilització”.

I ho farem. Vindrem tots, com l'altra vegada, amb l'estelada !!*!!