lo carrer del riu

lo carrer del riu

21 de juliol, 2010

Puigcercós: «Montilla ha anat a la Moncloa a recollir el finiquito»

Joan Puigcercós ERC 210710 RAC1

El president d'ERC, Joan Puigcercós ha encetat la campanya i amb certa vehemència expositiva. En una compareixença davant els mitjans a primera hora d'aquesta tarda ha marcat l'agenda política d'ERC pels propers mesos. Puigcercós ha valorat la votació d'ahir a Madrid i la trobada del President Montilla amb Zapatero ."Avui Montilla, ha anat a la Moncloa a buscar el finiquito" ha ironitzat el cap de files dels republicans.

Per Puigcercós, el PSC "ha baixat en una estació que no existeix, el federalisme, una estació on no hi ha res i s'ha estimat més salvar l'esquena d'en Zapatero abans que el país". Amb aquesta premissa, Puigcercós ha donat per tancat el projecte en comú amb el PSC i ha deixat entreveure que en "altres circumstàncies" - no quan queden pocs mesos per esgotar la legislatura- haguéssim sortit de Govern. "Estem en temps de descompte, i a partir del proper ple - que serà l'últim de la legislatura- el govern estarà en interinatge, seria ridícul sortir ara de Govern" ha assegurat Puigcercós.

Per això, el president d'ERC ha demanat eleccions el més aviat possible, apuntant el mes d'octubre com la millor data. Fórmula del tripartit esgotada i, en paraules de Puigcercós, per "les festes de Gràcia s'encetarà el curs polític amb la campanya electoral". Nació Digital: Montilla surt de la Moncloa amb les mans buides