lo carrer del riu

lo carrer del riu

27 d’octubre, 2011

MARXEM !!!

L'Estat acusa Andreu Mas-Colell de fer «jocs de càlculs» amb el dèficit fiscal El secretari d'Estat d'Hisenda i Pressupostos, Juan Manuel López Carbajo, ha criticat que la Generalitat faci "jocs de càlculs" amb les xifres de dèficit fiscal. Preguntat per les xifres presentades el dimecres pel conseller d'Economia, Andreu Mas-Colell, Carbajo ha considerat que "així no s'han de fer els comptes". "És com si cada un de nosaltres estiguéssim donant el nostre compte de quant paguem d'impostos i quant ens reverteix de totes les despeses públiques", ha afirmat el secretari d'Estat.

D'aquesta manera, Carbajo ha carregat contra els números del conseller d'Economia que xifrava el dèficit fiscal del 2009, el primer període liquidat amb l'actual sistema de finançament, en el 8,5% del PIB català, fins a arribar als 16.434 milions d'euros.

Carbajo ha aprofitat la presentació de les dades del dèficit fiscal per criticar l'anunci de Mas-Collel. Per altra banda el Ministeri d'Economia assegura que el saldo negatiu del dèficit fiscal i impositiu s'ha reduït un 17% fins al setembre. I yo que me lo creo !!!