lo carrer del riu

lo carrer del riu

13 de setembre, 2007

I això no fa més que començar !!!

Dimiteix la junta directiva del Fòrum Ermua després de l'anunci del seu president de participar en el partit de Rosa Díez La Junta directiva del Fòrum Ermua ha dimitit en ple aquesta tarda després que el seu president, Mikel Buesa, anunciés a principis d'aquest mes la intenció de participar en el nou partit que impulsen Rosa Díez i altres membres de Ja N'hi ha Prou.

Segons ha explicat a Efe Buesa, aquesta decisió s'ha produït després que ell es negués "a assumir la responsabilitat de ser responsable del deteriorament de la imatge de fòrum", cosa que segons ha dit, se li ha atribuït arran de la seva decisió.

En concret, ha explicat que després d'anunciar el seu propòsit de participar en Plataforma Pro [el nou partit de Rosa Díez], la vicepresidenta del Fòrum, Inma Castilla de Cortázar, va realitzar unes declaracions en què es "dubtava" de la seva honorabilitat i en què es "falsejava" la realitat.

Rebuig de la petició de dimissió

Buesa ha explicat que, en una reunió precedent a aquesta, se li va demanar que dimitís. Ell s'hi va negar i afirma que va exigir que si es volia prescindir d'ell havia de dimitir tota l'Executiva, composta per deu persones.

I ha estat precisament avui quan s'ha produït aquest fet, segons ha afegit Buesa, que ha explicat que està previst que sigui l'Assemblea General del Fòrum Ermua la que diumenge que ve, 23 de setembre, elegeixi en una reunió a Vitòria la nova junta directiva.