lo carrer del riu

lo carrer del riu

13 de setembre, 2007

Tivissa: Ple extraordinari per discutir la moció que demana la retirada del P.O.U.M.

Notícies fresques de Tivissa a "El cartipàs de l'Amable" “No tindria sentit portar a l’aprovació inicial un document sense tenir la garantia que s’aprovés, no es farà i llest, així de senzill” Dixit Jordi Jardí, Alcalde.

Amb aquestes paraules es despatxa l’alcalde de Tivissa al Diari de Tarragona d’avui fent referència al P.O.U.M., del que afirma que malgrat ser el projecte més destacat d’aquesta legislatura, paralitzarà la seva aprovació si la moció presentada per Iniciativa-EPM s’arriba a aprovar.

En aquest sentit caldrà veure quin serà el vot de la regidora d’AISA-FIC de la Serra d’Almos, doncs Iniciativa-EPM compta amb tres vots als que cal sumar-hi el vot del regidor d’ERC que, segons el diari El Punt, ja va confirmar el seu vot favorable a la moció. Així tenim, d’una banda, els quatre vots favorables a la retirada del P.O.U.M. d’Iniciativa-EPM i d’ERC i, d’altra banda, els quatre vots en contra de l’equip de govern de CIU. Segons informa la premsa, aquesta nit és reuniran en assemblea AISA-FIC per determinar el sentit del seu vot.

El ple està convocat pel divendres a les 20 hores segons m’informen regidors de l’oposició que, d’altra banda, em comenten que s’han assabentat de la convocatòria del ple per la premsa matutina, doncs fins ben entrada la tarda no han rebut cap comunicació de convocatòria pel plenari del divendres.

-Tots esperarem amb candeletes los vidios del Ple.