lo carrer del riu

lo carrer del riu

30 de setembre, 2007

Ojo, que s'enfada !!!

Zapatero: "Ibarretxe s'equivoca de país, de continent i de segle"

El president espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, ha assegurat que Juan José Ibarretxe "s'equivoca de país, de continent i de segle" amb el seu anunci de referèndum sobre el futur del País Basc, proposta que ha dit que només està pensada per a "les necessitats electorals" del lehendakari.

Zapatero s'ha referit a la intenció d'Ibarretxe de celebrar aquesta consulta en la seva intervenció en la IV Festa del Camp organitzada a la localitat gallega de Silleda per la Unión de Pequeños Agricultores (UPA).

El cap de l'Executiu ha subratllat que la proposta d'Ibarretxe no és el que necessita el País Basc i ha subratllat que se li dirà que no amb la mateixa fermesa i serenó amb què se li va dir que no amb el Pla Ibarretxe que va presentar l'any 2005. -Com sempre Zapatero menteix: en els darrers 50 anys han nascut més països que mai. És a dir, que ara més que mai té sentit la independència. Zapatero = demagògia+mentida.

-De segle no s'equivoca; de continent, a mitges, de país, segur que si, perquè Espanya no canviarà mai; sempre ha estat un pais autoritari, fecund en reis i dictadors, monolític, incapaç de posar-se en la pell de l'altre, incapaç d'entendre que els seus drets són també els dels altres.

-Si el timbaler del Bruc enlloc de tocar el timbal s'hagués tocat els collons, ara seriem tots francesos.