lo carrer del riu

lo carrer del riu

18 de setembre, 2007

Que se besen ! Que se besen !!!

Duran veu una falta de respecte que Convergència l'insti a treballar, com si es toqués "els pebrots".

Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) va emplaçar els seus socis d'Unió que no airegin en públic les discrepàncies entre tots dos partits, perquè "avorreixen" la gent, i els va instar a posar-se "mans a l'obra" de cara a les pròximes eleccions generals.

En unes declaracions a TVE, Duran s'ha fet ressò del comunicat de CDC i ha manifestat: "M'estalvio comentaris respecte a això. S'hauria de parlar d'educació, i prefereixo no fer-ho, perquè realment que un partit soci li demani a l'altre que es posi a treballar, com si ens estiguéssim tocant els pebrots, em fa la sensació que és una falta de respecte tremenda, perquè aquí es treballa i molt, i des de fa temps". "Jo m'afarto de treballar", ha exclamat Duran, irritat per la insinuació convergent.

"La discussió pública no l'ha posat Unió. Quan es qüestiona Duran com a candidat des de les joventuts de CDC no ho fa Unió. I quan es proposa condicionar el futur Govern juntament amb el PNB i el BNG i s'hipotequen així els interessos de Catalunya, es fa des de CDC, no des d'Unió", ha insistit el dirigent.