lo carrer del riu

lo carrer del riu

18 de setembre, 2007

Vergonyós: La guerra de les samarretes arriba al Congrès.

ERC i CiU defensen que les seleccions competeixin oficialment i que no es sancioni els que rebutgen jugar amb Espanya. Els diputats nacionalistes ensenyen les samarretes de les seves seleccions davant el Congrès. El diputat popular Francisco Antonio González ensenya una samarreta de la selecció egspañola durant el debat sobre la Lley de l'esport. El diputat de CiU, Josep Maldonado, ensenya una samarreta de la selecció catalana durant el ple del Congrès.

El PSOE,amb els vots dels diputats del PSC inclosos, i el PP han votat conjuntament al Congrés en contra de dues proposicicions de llei d'ERC i CiU que demanaven el reconeixement internacional de seleccions esportives com la catalana, així com la seva presència en competicions oficials i la derogació de les sancions previstes pels esportistes que rebutgen jugar amb la selecció egspañola.

El Ple del Congrés ha debatut aquesta tarda les proposicions de llei d'ERC i CiU, que han rebut el suport de PNV, BNG i IU-ICV. Coalició Canaria, actualment al Grup Mixt, ha rebutjat amb PP i PSOE les propostes dels dos partits catalans.