lo carrer del riu

lo carrer del riu

04 de novembre, 2007

Barça 3 - Betis 0

Puyal 041107 El Barça s'ha regalat davant el Betis una còmoda victòria (3-0) amb gols d'Henry i Ronaldinho, protagonistes de la tornada del seu equip a les seves essències, un futbol fluid que ha recordat al de les nits més brillants del Barça. L'equip de Rijkaard arribava amb molts dubtes després d'un parell de partits molt pobres, però ha aconseguit redreçar-se davant un Betis feble. Ho ha fet en el millor partit d'Henry i en el retorn de Ronaldinho, autors tots dos dels gols que han tombat al Betis, que ha quedat sense intencions quan s'ha vist per sota en el marcador. El Barça ha sabut madurar el partit fins a obrir el marcador.

Li ha faltat un punt d'intensitat, però ha tingut paciència. I ha començat a disfrutar d'Henry, per fi còmode en el camp, per fi en sintonia amb Ronaldinho i Messi. El francès ha traçat sempre el moviment correcte. S'ha entregat, ha combinat i ha golejat. El que s'esperava d'ell quan va arribar a l'estiu, el gran fitxatge de la temporada.

Per al Barça, el partit ha deixat una extraordinària sensació, que té a veure amb el seu front d'atac: han coincidit al camp Henry, Ronaldinho i Messi en estat pur.