lo carrer del riu

lo carrer del riu

16 de desembre, 2007

Montilla: "Els diputats del PSC no van a Madrid a fer l'indio, sinó a treballar per l'Estatut"

Montilla ha participat a l'acte de proclamació de la ministra Carme Chacón com a número u dels socialistes catalans per Barcelona en les pròximes eleccions generals de març. El president català i primer secretari del PSC, José Montilla, ha afirmat avui que els diputats i senadors del PSC al Congrés "no van a Madrid a fer l'indio" ni a "fer-hi comèdia", sinó que hi van a treballar com a "garants" del desenvolupament del nou Estatut català.

Dissabte, el vicepresident de la Generalitat i líder d'ERC va criticar el PSC en el consell nacional dels republicans perquè "no estan ni a la manifestació (en al·lusió a la de l'1 de desembre) ni al Congrés", on els socialistes catalans no tenen un grup propi, la qual cosa els fa "invisibles", ha dit Carod.

"Els diputats socialistes treballen per Catalunya de forma efectiva, real, no com els diputats de CiU, que diuen defensar els interessos de Catalunya i actuen en les Corts Generals generant perjudicis directes amb el seu veto als Pressupostos de l'Estat", ha denunciat el primer secretari del PSC.