lo carrer del riu

lo carrer del riu

21 de desembre, 2007

Zapatero: l'alta velocitat a Barcelona "arribarà aviat i arribarà bé"

El president del Govern, José Luis Rodríguez Zapatero, ha garantit avui que l'alta velocitat ferroviària "arribarà aviat i arribarà bé" a Barcelona, encara que ha subratllat que fa temps que hauria d'haver-ho fet.

"Fa temps que Catalunya hauria d'haver tingut alta velocitat, i en aquests quatre anys hem fet un esforç molt important perquè això sigui la culminació d'un desig que pugui ser present a tots els catalans", ha afegit.

Zapatero s'ha mostrat convençut que la societat catalana s'alegra que l'alta velocitat arribi a altres llocs (demà ho farà a Segòvia i Valladolid, i l'endemà, a Màlaga) i ha dit que gràcies a la "molt bona evolució" i gestió de l'economia espanyola, aquest any hi haurà un superàvit en els comptes públics de prop del 2% del PIB.

"Això no passa a cap país dels importants europeus, i la resultant de tot això -ha continuat- serà que el 2010 serem el país amb més quilòmetres d'alta velocitat del món, i Catalunya tindrà totes les seves capitals connectades per alta velocitat".

Això ha dit que és fruit d'un esforç col·lectiu que representarà progrés per a Espanya. ZP: Dónde está la bolitaaaaaaaaaaa ?