lo carrer del riu

lo carrer del riu

11 de gener, 2008

Catalunya-Argentina, el 25 de maig a Barcelona

La Federació Catalana de Futbol (FCF) ha tancat un acord amb l'empresa Multimèdia Sports i l'Associació de Futbol Argentí (AFA) per disputar un amistós a Barcelona el 25 de maig. La celebració del partit està supeditada a l'autorització que ha de donar la Federació Espanyola de Futbol (RFEF).

En una nota publicada a la web oficial de la FCF s'assegura que el passat 13 de desembre es va enviar una carta a Ángel María Villar, president de la RFEF sol·licitant l'esmentat permís. En aquest sentit, s'espera evitar la negativa de la RFEF que va impedir disputar el Catalunya-Estats Units programat per a la passada tardor. El 18 de gener, la Junta Directiva de la RFEF es reuneix a Sant Sebastià i s'espera que es pronunciï sobre el Catalunya-Argentina.

Les dues seleccions ja es van enfrontar a Barcelona el 29 de desembre del 2004, un partit que va acabar amb victòria argentina per tres gols a zero.

La FCF ha anunciat que el partit contra Argentina inclourà un homenatge als jugadors Pep Guardiola i Roger García. Tots dos han estat capitans de la selecció catalana i per tant es vol reconèixer la seva trajectòria en el primer partit que la selecció jugarà a casa des que tots dos van anunciar la seva retirada del futbol.