lo carrer del riu

lo carrer del riu

18 de març, 2008

Carod demana aparcar personalismes i avisa que "no és moment de conspiracions"

El president d'ERC, Josep-Lluís Carod-Rovira, ha demanat aquest dimarts que el debat per dirigir el partit es porti a terme parlant d'idees, de projectes de futur, "aparcant personalismes i sent molt generosos", i ha avisat que "no és moment de conspiracions".

En un escrit al seu blog d'internet i sota el títol Debat ric, joc net, Carod considera que el fet que hi hagi diverses candidatures és una "bona notícia", un símptoma de la "vitalitat" del partit i una garantia que el projecte independentista té futur.

"El drama seria que ningú tingués ganes de posar-s’hi al davant", ha argumentat el també vicepresident del govern, que ha afegit que només els partits vius tenen debats interns.

"Malgrat la crisi conjuntural de resultats que patim, hi ha homes i dones disposats a renovar el projecte, a aportar-hi el millor de si mateixos. I això és bo", insisteix. Carod ha reclamat que ERC sàpiga fer un "bon debat" entre tots basat en el "joc net", per això demana que totes les candidatures tinguin les mateixes oportunitats d'explicar-se davant la militància.

Com a president d'ERC, s'ha compromès a treballar perquè en la futura comissió organitzadora del congrés hi hagi "la pluralitat suficient per tal que tothom s’hi senti representat".