17 de març, 2008
El DAR envia cartes a 500 restaurants de les Terres de l'Ebre convidant-los a promocionar els productes del territori
El director dels serveis territorials del Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural (DAR) a les Terres de l'Ebre, Antoni Espanya, ha tramès una carta a 500 restaurants de les Terres de l'Ebre convidant-los a 'potenciar els productes' del territori en la seva oferta gastronòmica. En la missiva, Espanya apel·la els restauradors a incloure a les seves cartes i menús productes com l'arròs, els cítrics, l'oli, la mel, els mol·luscos i la rebosteria tradicional, entre d'altres, tot subratllant el 'gran esforç' dels sector productius ebrencs durant els darrers anys per millorar la qualitat dels seus productes. Malgrat tot, ha lamentat que encara, entre d'altres exemples, els consumidors no poden demanar vins de la DO Terra Alta en molts restaurants del territori.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada