lo carrer del riu

lo carrer del riu

29 de juny, 2008

Catalans, avui tots serem alemanys !!! Hem d'omplir els carrers de petards i estelades !!*!!

L'esport català sempre ha estat de primeríssima qualitat. Els Països Catalans han vist néixer esportistes d'elit que han passat a l'història. Malauradament, any rere any els catalans amants de l'esport veiem com la majoria dels esportistes del nostre país no poden competir amb les seleccions catalanes. I el motiu és clar, perquè els Estats espanyol i francès no ho volen de cap de les maneres. Saben que si poguéssim competir a nivell internacional faríem uns molts bons resultats esportius i el nostre poble seria reconegut a qualsevol part del món, com és el cas d'Escòcia, una nació sense Estat que pot participar amb la selecció de futbol en competicions internacionals.

Ho diem clar: estem farts d'aquesta situació. Els catalans també volem poder participar en competicions oficials, sentir-nos orgullosos dels nostres esportistes i celebrar els seus èxits. No ens sentim representats, ni molt menys, per les seleccions espanyoles i franceses. I pensem que és una humiliació com els mitjans de comunicació fomenten el fervor espanyolista i jacobí, fins i tot, els mitjans de comunicació teòricament catalans.

Així doncs, tot i sentir un profund respecte cap a les nacions espanyola i francesa, no el podem sentir pas cap a les seves respectives federacions esportives. Unes federacions que no han parat en cap moment de posar pals a les rodes a la oficialitat de les seleccions catalanes.

Aquests dies estem vivint un dels esdeveniments esportius més importants de l'any, l'Eurocopa 2008 de futbol. I una vegada més, els catalans no hi som representats, en una competició que de segur podríem fer un paper molt destacat. Mentrestant tots els mitjans de comunicació ens han bombardejat amb informacions per a què ens oblidéssim del nostre imaginari col·lectiu i ens disposéssim a animar a la "roja" i a la "tricolor". Però no ho han aconseguit, lluny d'això els catalans som estadísticament els que menys hem seguit aquestes seleccions en el nostre territori.

A dia d'avui, la selecció francesa ha fet un ridícul estrepitós quedant eliminada a la lligueta i en última posició. Per contra, la selecció espanyola - amb els millors jugadors catalans - ha passat la primera fase i ha superat els quarts de final. Davant d'aquesta situació, i conscients que si la selecció espanyola guanya aquesta Eurocopa, l'onada espanyolista pot arribar a ser insuportable.

És per aquest motiu que només podem demanar a tots els catalans que animin a la selecció Alemanya de futbol que s'enfrontarà aquest diumenge, 29 de juny, contra la selecció espanyola. Avui tots serem alemanys, cridarem, animarem, celebrarem els gols alemanys i festejarem la victòria alemanya.

AVUI PER ALEMANYA,
DEMÀ PELS PAÏSOS CATALANS !!*!!

CONVOCATÒRIES

Barcelona-CANALETES

Girona-PLAÇA DE CATALUNYA
Vic-PLAÇA MAJOR
Vilafranca del Penedès-PLAÇA DE LA VILA
Reus-PLAÇA PRIM
Berga-PLAÇA DE SANT PERE
Lleida-PLAÇA DE LA PAERIA
Vilanova i la Geltrú-PLAÇA DE LA VILA
València-PLAÇA DE SANT AGUSTÍ
Ciutat de Mallorca-Beer Strasse-S'ARENAL