lo carrer del riu

lo carrer del riu

16 de juny, 2008

Pep: Sempre hem cregut amb tu !!!

Guardiola s'acomiada del filial aconseguint l'ascens a Segona B

Pep Guardiola, que la temporada que ve entrenarà al primer equip del Barça, ha tancat la seva etapa com a tècnic del filial complint amb l'objectiu que s'havia proposat a principi de temporada: aconseguir l'ascens a Segona B.

Un gol de Victor Vázquez quan s'estava arribant al final de la primera part ha segellat la victòria del Barça B davant el Barbastre (1-0), al qual ja havia guanyat en l'anada per 0-2, i l'anhelat ascens a la divisió de bronze del futbol espanyol.

Guardiola ha posat el colofó a la temporada del seu debut com a tècnic i ho ha fet amb una nova victòria, davant 10.000 espectadors, al Miniestadi, que aquest any s'ha convertit en un feu inexpugnable per als rivals del Barça.

Amb només un any d'experiència a la banqueta, l'entrenador català ha aconseguit fer campió del seu grup de Tercera Divisió el filial i l'ascens de categoria, cosa que li permetrà agafar les regnes del primer equip amb l'aval de la seva breu però exitosa gestió en les categories inferiors.

Després de complir el seu objectiu, Guardiola podrà per fi centrar tots els seus esforços a planificar la pròxima campanya i dissenyar, al costat del secretari tècnic, Aitor 'Txiki' Begiristain, un Barça competitiu, cosa que ja ha estat fent les darreres setmanes, encara que no a plena dedicació.

El de Santpedor va signar fa uns dies un contracte per dos anys com a tècnic del primer equip i demà serà presentat oficialment en roda de premsa.