lo carrer del riu

lo carrer del riu

17 de juny, 2008

Productes de la terra. Denominació d'orígen !!!

Pep Guardiola: "Em sento preparat, si no, no seria aquí" Pep Guardiola 170608 CATr El FC Barcelona ha presentat Pep Guardiola com a primer entrenador del Barça per dos anys. Guardiola ha explicat que treballarà amb il·lusió i responsabilitat. "Sento que estic preparat, crec en el meu talent, en el meu treball i en l'esforç", ha sentenciat per fer callar els dubtes sobre la seva arribada al club ja que, fins ara, només ha entrenat un equip de tercera divisió –el Barça B.

Des del primer moment, Guardiola ha plantejat que el Barça s'ha de posar a treballar "ràpid" perquè no té temps. Respecte a l'estil en el camp, l'entrenador s'ha confessat "fan del joc d'atac" i ha avançat que "tots els jugadors hauran de córrer molt".

Joan Laporta ha explicat que la decisió de la junta directiva va ser "unànime". Segons Laporta, Guardiola "reuneix totes les condicions per ser dels millors entrenadors del Barça, per no dir el millor".

El secretari tècnic, Txiki Begiristain, ha admès que la decisió de triar Guardiola es va prendre ràpidament.

VilaWeb/ElPunt: Pep Guardiola: 'Sóc un fan absolut del joc d'atac'

2 comentaris:

Anònim ha dit...

De Tercera divisió a Primera (zona Champions). Això és escalar i lo demés tonteries. A Laporta li va costar bastant més, la veritat...

Anònim ha dit...

Cinc euros a que no arriba a Nadal...