lo carrer del riu

16 de juliol, 2008

Brasil tampoc no és rival per a Catalunya

La selecció catalana continua resolent amb comoditat els seus compromisos de la Copa Amèrica 2008 i tampoc no ha tingut rival amb el Brasil, a qui ha derrotat per 8-0. Era la segona golejada dels de Jordi Camps a la competició, on van debutar amb un 8-1 davant Xile, i es confirmaven així com a grans favorits al títol juntament amb l’Argentina. De fet, els amfitrions lideren la classificació provisional, amb tres victòries –per dues dels catalans–, si bé també han jugat un partit més.

El partit, tal com deixa clar el marcador final, no ha tingut gaire història i ben aviat els catalans han encarrilat el duel. Ha estat un gol de Romà Bancells el que ha obert la porteria rival al minut 2; posteriorment, abans del descans, el seguirien tres més, obra de Jepi Selva, Joan Grasas i Jordi Molet. El 4-0 era gairebé una sentència definitiva, però tot i així l’equip de Camps no s'ha adormit ni ha abaixat el ritme durant la segona part i ha fet quatre gols més, dos de Molet i Selva, que repetien, i dos de Cáceres i Rocasalba, que s’afegien a la festa.