lo carrer del riu

lo carrer del riu

14 d’agost, 2008

Bono, convençut que el PSC no votarà contra Zapatero

José Bono 140808 RAC1 El president del Congrés, José Bono, es mostra convençut que tots els diputats socialistes, i per tant els del PSC, no votaran en contra del govern de José Luis Rodríguez Zapaterp, ja que considera que tots els parlamentaris saben que l'obtenció del seu escó "ha pesat més" el valor polític del president espanyol que el de "tots els dirigents regionals socialistes junts".

Bono s'ha mostrat convençut que, malgrat l'advertència del president català, José Montilla, d'un possible rebuig del PSC als Pressupostos Generals de l'Estat del 2009, "la sang no arribarà al riu". "Tinc la seguretat de que els diputats socialistes no votaran en contra del govern de Zapatero, sigui quina sigui la província per a qual hagin resultat escollits. Per als socialistes són més importants les persones que els territoris", ha vaticinat.

Bono també ha remarcat que els socialistes "mai" han de perdre de vista que estan en el partit perquè defensen la igualtat de drets i oportunitats de totes les persones, "no per haver nascut en un territori determinat".