lo carrer del riu

lo carrer del riu

25 d’agost, 2008

El PSC fuig d'estudi

El PSC s'ha mostrat avui "convençut" que s'assolirà un acord positiu per a Catalunya en matèria de finançament, i ha evitat pronunciar-se sobre la posició dels socialistes catalans davant els pressupostos generals de l'Estat. Al·leguen que ara es juga "el partit" del finançament i no el dels pressupostos.

En roda de premsa després de la primera executiva del PSC després de les vacances d'estiu, el secretari d'organització dels socialistes catalans, José Zaragoza, ha evitat polemitzar amb el ministre de Treball, Celestino Corbacho, que la setmana passada va donar per fet el suport del PSC als comptes de l'Estat per al 2009. José Zaragoza 250808 CATinfo

Zaragoza ha assegurat que Corbacho i el conseller d'Economia, Antoni Castells, mantenen les "mateixes posicions", i que el propi ministre està "perplex" per la interpretació que s'ha fet de les seves paraules.

"El PSC ha donat suport als pressupostos de Zapatero en aquestes legislatures i estem convençuts que hi haurà uns pressupostos bons per a Catalunya. Aquesta és la posició", ha remarcat el dirigent socialista.

"No ens entra al cap que es puguin aprovar uns pressupostos que no vagin bé a Catalunya", ha dit Zaragoza, qui tot i així ha precisat que ara no és el moment de parlar dels comptes de l'Estat, que encara no estan presentats, ha recordat.