lo carrer del riu

lo carrer del riu

01 d’agost, 2008

La Junta d'Extremadura preveu presentar una querella contra Lluís Suñé al setembre

La vicepresidenta primera i portaveu de la Junta d'Extremadura, Dolors Pallero, ha anunciat avui que l'executiu regional preveu presentar la querella contra el regidor d'Alternativa Baix Gaià i cap de llista d'ICV-EUiA per Tarragona, Lluís Suñé, i la campanya d'apadrinament de nens extremenys a començaments del mes de setembre vinent.

Tot i això, la vicepresidenta extremenya ha precisat que la querella es registrarà "quan la tingui redactada" el gabinet jurídic de l'Administració autonòmica*, de manera que si està llesta durant aquest mes així es farà, tot i que l'estimació és que sigui "la primera setmana de setembre, segurament".

La portaveu de l'executiu autonòmic extremeny ha fet aquestes declaracions en la roda de premsa posterior al Consell de Govern de la Junta, després de ser preguntada sobre aquest assumpte pels periodistes.

*-Es veu que amb lo munt de funcionaris que són (28,7% de la població) fan un escorcoll per trobar-ne un que sàpiga escriure.

lo carrer del riu: El 9,8% dels treballadors catalans són funcionaris contra el 28,7% a Extremadura

EUiA desmenteix que Lluís Suñé sigui militant de la Formació EUiA desmenteix que Lluis Suñé sigui ni hagi estat mai militant de la formació, després que alguns mitjans de comunicació hagin reproduït aquesta informació publicada per una agència de Mèrida. Suñé és regidor de l'ABG de Torredembarra i va encapçalar com a independent la candidatura de la coalició ICV-EUiA a Tarragona. A més, EUiA també vol fer saber que el coordinador d'EUiA del Camp de Tarragona, Josep Maria Vázquez, va parlar directament amb Suñé i aquest li va transmetre que els comentaris fets al seu bloc són una posició personal, no atribuïble ni a l'ABG ni a la coalició ICV-EuiA.

-Ara que em donava una alegria i considerava iniciativa com un partit amb gent digna...

29 comentaris:

Anònim ha dit...

Quan els presentarem una querella per robar-nos?

Anònim ha dit...

Hem presentat mai una querella contra l'Ibarra? A vegades penso que anem unes quantes passes per darrere. . .

Anònim ha dit...

Quan farà el mateix la Generalitat? Ja poden muntar una Direcció General de Plets de Lesa Catalanitat, que aviat s'autofinanciaria. LA GENERALITAT NO DEFENSA EL PAÍS. I quan dic la Generalitat això inclou el Parlament de Catalunya. FACIN EL FOTUT FAVOR DE DEFENSAR AQUEST PAÍS, COLLA D'INÚTILS I DE TRAÏDORS: US VOTEM I US MANTENIM PER A DEFENSAR CATALUNYA, NO PER A REGENTAR UN ESTANC DEL MINISTERI D'ADMINISTRACIONS PÚBLIQUES!

Anònim ha dit...

LA JUNTA D'EXTREMADURA EL QUE HA DE PRESENTAR ÉS UN ESCRIT DE DIGNITAT I DEMANAR LA SEPARACIÓ DEL ESTAT ESPANYOL, PER NO VOLGUER SER MÉS UNA CARGA. MIREU QUE EN SON DE CARADURAS, NOMÉS VISQUEN A L'ESQUENA DEL ALTRES, A, EL MILLOR ÉS QUE ENCARA ES QUEIXENT.

Anònim ha dit...

És indignant!!! El "senyor" Ibarra s'ha fartat de dir dels catalans tot el que li ha semblat. Tenen un 30% de funcionaris a costelles de la merda de finançament que tenim a Catalunya, i damunt nosaltres no podem obrir la boca. Cornuts i pagar el beure!

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Quina poca solta la marrana aquesta de la Pallero! Quants insults no hem sentit de la bruta boca dels extremenys i espanyols en general, i ara per una miseria, mireu com s'emprenya la molt porca!. Ves a fer-te una palla, Pallero i no toquis els collons als catalans o les amenaces que feu al regidor poden ser d'anada i tornada.

Anònim ha dit...

Tornar la pilota és el q cal fer, ja fa temps q ens cal un organisme ONG q denuncie constantment a gent com Ibarra, lossantos i altres. Tot el q tingue tuf de catalanofobia, als tribunals!! A vore si algu pren la iniciativa.

Anònim ha dit...

Jo proposo que els catalans ens querellem tots, en bloc, contra la Junta de Extremadura per cara dura, per expoli, per subvencionats i per que ens deixin en pau per sempre més. Se m'en fot la catalanofóbia, fibia o fubia. Prou de sindrome de dona maltractada. Dignitat.

Anònim ha dit...

Verge de Montserrat, Moreneta, fes que els espanyols trobin petroli sota el valle de los caidos, or a Extremadura, coure a castella la Manxa. Que siguin tant i tant rics que arribi el moment que catalunya els hi foti nosa i ens oblidin. A partir d'aquest moment, treballant com sempre i aplicant esforç i enginy tornarem a ser un Estat lliure i prosper. La nostre mainada parlarà Català i anglès tindrem un exercit com el d'Israel etc...

Anònim ha dit...

Yo soy extremeño y me averguenzo de haber tenido un representante de un pueblo como el sr. Ibarra. Este individuo nos ha hecho mucho daño en nuestra imagen en Catalunya. Los extremeños no somos asi y apreciamos mucho la hospitalidad del pueblo catalan cuando nos toco emigrar, entre otras cosas por la incompetencia de dirigentes, como este "bocazas e ignorante". Exijo tambien un respeto por el pueblo catalan, del cual formo parte en esta etapa de mi vida

Anònim ha dit...

si els catalans ens tinguèsim que querellar cada vegada que van en contra nostra no parariem!!!!!!!!!, però el govern català ja li agrada que insultin als catalans i no diuen res, i en canvi els extremeños, tot i que els alimentem, es queixen de tot!- AIXÒ ÉS EL MÓN AL REVÉS

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Això demostra que la Generalitat fa ben bé el capullo. Aquesta gent no s'està de "pedagogia" ni de "solidaritat" ni d'històries. I es marca una denúncia per una minúcia. A què espera la Generalitat per querellar-se contra temes tan clars com l'incompliment de l'Estatut? O en Jiménez Losantos? O Air Berlin? No ens defensen, són uns venuts!

Anònim ha dit...

El PsoE-E va camí de "governar" tants anys com el PRI mexicà. Estan aplicant unes polítiques económiques pròpies de la dreta - hi haurà alguna diferència entre els ibarristes i el Partit Podrit ?- que tenen emprenyats a milers d'extremenys, i es dediquen a querellar-se contra algú que utilitza el dret d'expressió - amb més o menys fortuna- Aneu-vos a fer la mà, PsoE-Ers fastigosos !!!

Anònim ha dit...

La veritat: no pots aguantar-te el riure quan veus el cartell aquest. Només és una broma penjada en un blog Com volen querellar-se ?? l’aparat judicial no està per collonades. Encara faran més riure. Quina gent més trista!!!!!!

Anònim ha dit...

Estan algo folls la TEXAS Bellotera. . . I el Seu Alcapone Bellotero que durant mes de dos decades ha gaunyat elecions a la ignoranta Texas de Bellota unica i exclusivament amb la demagogia d'insultar als catalans i mentin Que si lladres que si insolidaris que si. . . . Bueno millor donar-los corda fins que s'ofegons en sos propies i falses contrdiccions.

Anònim ha dit...

Doncs jo trobo que no s'ha de perdre el sentit de l'humor. Mira els extramenys (que no vull dir extra-menos), quina pell més fina que tenen. . . Haurien de viure i treballar a Catalunya, i de ben segur que se'ls enduriria la pell.

Anònim ha dit...

El sentit comú em diu que Extremadura hauria de ser independent. Així serien lliures i podrien apadrinar-se a ells mateixos.

Anònim ha dit...

Una altra manera de llençar el cèntims catalans. Com no ho paguen ells! Endemés, no tenen cap oportunitat de guanyar la querella. La foto, no era d'ell, sinó d'un altre web, no deia res il·legal i per acabar, ho va retirar i es va disculpar.

Anònim ha dit...

Ells ens poden insultar. Nosaltres a ells no. L'alcalde de Mèrida por insultar el regidor Lluís Sunyé acusant-lo de "hijo de puta" i no hi passa absolutament res. Tothom ho troba normal. Cap querella, cap opinió en contra. Sabeu per què passa tot això? Doncs molt fàcil: ells són els nostres amos i nosaltres els seus esclaus.

Anònim ha dit...

Extremadura va donar primer conquistadores, després guardes civils, avui funcionaris d'Hisenda. És a dir, gent sempre especialitzada en agafar el que s'ha guanyat un altre. I nosaltres, resignats. Quan farem un "desperta ferro"?

Anònim ha dit...

Son uns Skins fatxes espanyolitos franquistes decebuts. . . Cap respecte, que'ns tornint el que'ns deuen aquests colonitzadors imperialistes. Molt plorar, molt insultar, molt retallar i molt poc treballar. Apa bon vent! Amb insults ho arreclen tot, s'abaixen fins a punts insospitats. Catalans : Vaga Fiscal JA!

Anònim ha dit...

No us equivoqueu, volen desviar l'atenció. Els hi va fantastic aquest tema de la foto, així no parlem dels funcionaris que tenen per ciutadans, ni el dentista gratis, ni l'ordinador gratis per nen a l'escola, ni el PER que els fa "regiones" que viuen del subsidi i de subvencions.

Anònim ha dit...

Aquesta Colla que demandin el que vulguin, jo em solidaritzo amb el Regidor Sunyé, que cony!, i si fa falta que ens demandin a tots, i que el món sàpiga qui son els mal dits espanyols, son expoliadors, colonitzadors, faxistes i vividors

Anònim ha dit...

Amb la quantitat de funcionaris que tenen a Extremadura brodaran la querella i acabaran demanant la pena de mort per al Suñé. La rigidesa mental d'aquesta gent els fa incapaços d'apreciar la ironia. I no diguem un humor cítric.

Anònim ha dit...

Que facin el que creguin que cal fer. Si tenen temps per perdre i fer el ridícul, endavant! Jo dono el meu suport al regidor.

Anònim ha dit...

Tot el meu suport a LLuís Sunyer. I com comentari no es pot dir la veritat sense escandalitzar i ja fa anys que un dels principals escriptors de parla castellana també ho va dir referint-se a la gent del seu pais. Ells ens poden vexar, menysprear, fer acudits sobre catalans que si els canviessis a espanyols o castellans et passaria el mateix que volen fer i una fina hironia, fet paradoxal del que vivim ho acaben amb un pleit.

Anònim ha dit...

Això, que presentin la querella al setembre, que ara cal fer vacances i gastar-se la pasta perquè no quedi constància de l'expoli