lo carrer del riu

lo carrer del riu

18 d’octubre, 2008

ERC marca la línia vermella per votar els pressupostos de la Generalitat

Puigcercós 181008 CATr El president d'ERC, Joan Puigcercós, ha marcat les quatre prioritats del seu grup polític per donar suport als Pressupostos de la Generalitat per al 2009, durant un acte de l'Assemblea Nacional de Dones d'ERC celebrada a Reus.

La primera condició són "les polítiques socials" sobre les quals Puigcercós ha advertit que "si no es prioritzen, no donarem suport als Pressupostos".

El president de la formació republicana ha assegurat que les negociacions entre els socis del tripartit per recolzar els pressupostos "estaven començant ara" i fonts d'ERC han manifestat que tant el to com el context de les declaracions del president del partit independentista mostraven que es preveu que el conseller d'Economia, Antoni Castells segueixi aquestes pautes. Per tant, apunten aquestes fonts, el previsible seria donar suport als Pressupostos. Puigcercós ha manifestat que el seu partit està enfocant aquesta negociació "treballant per combinar el que és urgent amb el que és necessari". "L'urgent és posar les solucions per a les crisis econòmiques reforçant el model econòmic productiu, i el que és necessari és un nou model de finançament autonòmic", ha detallat Puigcercós en la seva intervenció.