lo carrer del riu

lo carrer del riu

18 d’octubre, 2008

Eso...eso...eso es todo amigos !!!

José Montilla dóna per bons els pressupostos de l'Estat Montilla 181008 CATr El president de la Generalitat i líder del PSC, José Montilla, ha aprofitat el congrés dels socialistes catalans al Camp de Tarragona per defensar l'actitud del PSC davant els pressupostos del govern espanyol. Els socialistes no veuen amb bons ulls les esmenes presentades pels partits catalans i defensen que els comptes del govern de Zapatero són uns pressupostos positius, perquè inclouen les inversions promeses a Catalunya.

A parer de José Montilla, "no es poden deixar perdre les inversions previstes per a Catalunya en un context de crisi econòmica". Tot i això, el PSC no renuncia a negociar fins al final. El líder del PSC ha explicat que la seva principal missió és vetllar perquè l'Estat compleixi el nou sistema de finançament previst a l'Estatut, i s'ha compromès a "vigilar que l'Estat compleixi els seus compromisos" i arribin els 4.625 milions d'inversió previstos pel govern espanyol a Catalunya.

El president de l'executiu ha demanat responsabilitat als seus socis de govern i a CiU, ja que al seu parer, votar en contra dels pressupostos presentats pel PSOE no millorarà el nou model de finançament per a Catalunya.