lo carrer del riu

lo carrer del riu

30 d’octubre, 2008

Puigcercós assegura que el Govern espanyol intenta escaquejar-se de pagar el que toca a Catalunya

Puigcercós 301008 RAC1 El president d'Esquerra Republicana de Catalunya, Joan Puigcercós, ha dit avui que l'estira i arronsa entre els govern estatal i la Generalitat respecte del finançament és 'la cançó de l'enfadós, el govern espanyol el que intenta és no pagar.'

Puigcercós ha assegurat que el govern espanyol 'està jugant a què acceptem el que ens donin. I clar, cada vegada que ho ajornem, la sensació de crisi va en agument.' Puigcercós ha defensat que el Govern ha d'aguantar i que no es pot acceptar qualsevol proposta.

Puigcercós ha recordat, en una entrevista a RAC1, que sempre han dit que més val un 'no acord' que un mal acord i ha celebrat la posició del Cercle d'Economia al respecte. Puigcercós ha aprofitat per recordar que quan es va negociar l'Estatut 'no els vam sentir, el sector empresarial amb l'estatut va estar molt fred. Aquesta vegada crec que hi ha consciència que la patronal d'aquest país molt poca cosa pot esperar de Madrid mani qui mani', ha dit.

2 comentaris:

Jobove - Reus ha dit...

"aunque la mona se vista de seda mona se queda", que és pensaba aquest paio, si sempre han fet el mateix, quina inteligencia mare meva, quina inteligencia que pert la ciencia !!!

salut

lo llaguter ha dit...

Té:
Quanta raó!
Sembla que tota l'estona estem vivint en un bucle, en un pervers dejà vu.

Ja fem tard per plantar-nos d'una vegada.

Com deia l'Ovidi:

"Ja no ens alimenten molles.
Ja volem el pa sencer"

lo llaguter