lo carrer del riu

lo carrer del riu

29 de desembre, 2008

ERC no espera "res de bo" de la proposta de finançament de Zapatero

El secretari general d'ERC, Joan Ridao, ha afirmat aquest dilluns que no esperen "res de bo" de la proposta de finançament que donarà a conèixer el govern espanyol, "després que totes les comunitats autònomes hagin passat pel confessionari de Zapatero, i la majoria estan satisfetes".

Segons ha indicat Ridao en una roda de premsa, a Esquerra "no li consta" que el govern català hagi rebut en les últimes hores algun paper que reflecteixi la proposta que molt probablement serà donada a conèixer aquest dimarts, "fet que ens dóna peu a pensar que s'acabarà assabentant pels mitjans de comunicació".

"És evident que no es respecten les formes, –ha lamentat– però a nosaltres ens preocupen molt més els continguts", i "considerem que encara queden moltes coses per tancar i que caldrà seguir negociant".

A ERC li preocupa, a més, que de "totes les comunitats que han passat pel confessionari del senyor Zapatero, la majoria n'han sortit satisfetes, i cal recordar que algunes, com Galícia o Astúries, tenen interessos contraposats a Catalunya".

En aquest context, Ridao ha apuntat que no esperen "res de bo de la proposta" que pugui presentar en les pròximes hores el govern espanyol, i ja ha anticipat que ERC "dirà que no" a qualsevol model que "no estigui tancat i amb xifres concretes" positives per a Catalunya.

VilaWeb/ElPunt: ERC i ICV, escèptics sobre la possible presentació de la proposta de finançament