lo carrer del riu

lo carrer del riu

21 de desembre, 2008

La música optimista de Tracy Chapman

Ja fa vint anys que Tracy Chapman va irrompre amb força a les emissores de ràdio i a la MTV amb una música i una destresa narrativa que van revolucionar el moviment de cantautors compromesos. Aquesta nit presenta al Palau de la Música, en el marc del Festival del Mil·leni, 'Our bright future', el vuitè disc d'estudi, un treball impregnat d'optimisme i de desitjos d'un món millor. És la primera ronda de concerts que fa en solitari en deu anys.

Hi sonaran els onze temes del nou àlbum, barrejats amb més peces significatives de la seva carrera. A 'Our bright future', Chapman se centra en els conflictes polítics i socials del present, que combina amb els sobresalts i les emocions privades de l'amor.

Nascuda a Cleveland, Chapman fou una artista precoç, que ja tocava la guitarra i escrivia cançons als onze anys. Mentre estudiava a la universitat, tocava pels carrers de Cambridge (Massachusetts), i l'èxit li va arribar l'any 1988 amb l'àlbum 'Tracy Chapman', que incloïa 'Fast Car', una cançó que va enfilar-se a les llistes d'èxit. Wikipedia: Tracy Chapman

VilaWeb/ElPunt: Retiren de YouTube centenars de milers de vídeos d'artistes de Warner