lo carrer del riu

lo carrer del riu

13 de març, 2009

Tremosa en estat pur

Tremosa assegura ara que no va anar a Brussel·les perquè 'la societat civil havia de tenir el protagonisme' Ramon Tremosa 130309 CATr

El candidat de Convergència i Unió (CiU) a les eleccions europees, Ramon Tremosa, ha assegurat aquest matí que no va anar a Brussel·les el passat 7 de març a la manifestació dels 10Mil perquè considerava que 'la societat civil havia de tenir el protagonisme'. El candidat de CiU ha celebrat l'èxit de la manifestació, cosa que contrasta amb el menysteniment amb què va tractar aquesta iniciativa en considerar que a Brussel·les no s'hi va a defensar la sobirania de Catalunya.

En aquesta ocasió, Tremosa també s'ha mostrat partidari de fer 'bandera' del català al Parlament europeu, tot i que ha recordat que qui el 'veta' és el Govern espanyol. Finalment, ha carregat durament contra el Govern català a qui ha acusat de 'no dir la veritat' sobre la negociació del finançament. Ramon Tremosa ha fet aquestes declaracions en una entrevista al programa 'El Matí de Catalunya Ràdio'.