lo carrer del riu

lo carrer del riu

11 d’abril, 2009

Guardiola: "Hem d'aixecar alguna copa, sinó no tindrà sentit el nostre joc"

Si feu molts partits com el d'avui... no sé, no sé! Fins i tot el Puyal s'avorria i demanava la fi del partit. Bé, però els tres punts cap a casa!!! Puyal demanant que s'acabi el partit 110409

L'entrenador del FC Barcelona, Pep Guardiola, ha subratllat que el conjunt barcelonista ha d'aconseguir algun títol aquesta temporada per donar sentit al futbol del primer equip.

Guardiola ha recordat aquest divendres que amb els 72 punts que el Barça porta acumulats, altres equips ja van aconseguir el títol de Lliga i, en canvi, el conjunt barcelonista "necessita fer 80 llargs punts".

L'entrenador barcelonista creu que en aquest moment de la competició "cada victòria ens dóna molt i cada derrota ens ho pot treure", i ha resumit l'instant i el desig que existeix al vestidor barcelonista amb la següent frase: "Hem d'aixecar alguna copa, perquè en cas contrari no tindrà molt sentit" el joc que estem fent.

Josep Guardiola ha reclamat tota l'atenció als seus jugadors per evitar que el Barça caigui en un pou com fa uns mesos en que va perdre dos partits i va empatar un altre, tots ells de forma consecutiva. "Pot tornar a passar, perquè som els mateixos", ha recordat.