lo carrer del riu

lo carrer del riu

31 de maig, 2009

Carod avala la reforma laboral que proposa Montilla

El vicepresident català i dirigent d'ERC, Josep-Lluís Carod-Rovira, ha avalat avui les tesis del president català, José Montilla, que és necessari abordar una reforma laboral, però ha alertat que els canvis han d'afectar tant empresaris com treballadors.

Carod s'ha referit en aquests termes a les afirmacions de Montilla davant el Cercle d'Economia, on va demanar que la reforma laboral que hauria d'afrontar el Govern central s'enfoqui a canviar la negociació col·lectiva perquè aquesta sigui menys rígida.

Per Carod-Rovira, l'objectiu comú ha de ser superar la crisi i davant d'aquesta empresa "tots han de canviar": tant els empresaris d'acord amb "els nous temps" que corren com els sindicats, que han de deixar enrere "tics conservadors" que encara mantenen. "L'objectiu ha de ser que l'economia es reactivi perquè qui en sortirà perdent si no serà el conjunt de la societat", ha subratllat Carod-Rovira, que ha demanat "serenitat i prudència" en els canvis a abordar.

2 comentaris:

Pere Ràfols ha dit...

Cony amb estos que es diuen d'esquerra!! Com deia l'Aznar, amb molt raó: "Jo qué tropa". I jo, pobret de mi, que un dia vaig arribar a votar-los...

lo llaguter ha dit...

Pere: No t'ho agafis tan a la valenta. Pensa en el "recorregut llarg".

Sort que el Barça ens alegra!!*!!

lo llaguter