lo carrer del riu

lo carrer del riu

02 de maig, 2009

Ridao creu que Zapatero es juga el futur polític i Catalunya el seu benestar

El secretari general d'ERC i portaveu al Congrés dels Diputats, Joan Ridao, ha afirmat aquest dissabte que el president del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, "es juga el seu futur polític" amb l'acord de finançament i el pròxim debat de política general, i ha considerat que a Catalunya perilla "el benestar de tota una generació".

Ridao ha dit que "es desconfia de Zapatero perquè ara per ara l'únic llenguatge que entén, amb vista al debat de política general, és que s'evidenciï la seva soledat parlamentària". "Cal que s'agenolli i després, quan hagi complert amb Catalunya, ja l'ajudarem a aixecar-se", ha remarcat. Segons la seva opinió, el president del govern espanyol té "presses renovades per resoldre el tema del finançament", a causa de les "urgències electorals" pels comicis europeus i per la falta de suports parlamentaris.

Ridao ha remarcat que Catalunya té un 16% d'aturats i 300.000 persones sense cap tipus d'ingrés, xifra que podria augmentar fins al milió a finals d'any.