lo carrer del riu

lo carrer del riu

09 de juliol, 2009

Carretero creu que amb el nou finançament l'espoli fiscal continuarà i Catalunya "continuarà pagant la festa"

Més clar, l'aigua!!*!! L'exconseller de Governació i promotor de Reagrupament, Joan Carretero, té clar que amb el nou finançament l'espoli fiscal continuarà.

Carretero, que no ha volgut valorar l'actitud d'ERC afegint que "ja no és d'aquest club" i que el que facin o deixin de fer li és "indiferent", preveu una campanya "intensíssima" per fer creure a tothom que l'acord és bo.

Pel líder de Reagrupament, Catalunya "continuarà pagant la festa" i no veu cap altra opció que la independència per no haver d'anar a pactar "les escorrialles cada dos per tres i aguantar que ens insultin quan anem a demanar el que és de Catalunya". Per Carretero, és una comèdia molt vista que no volen jugar.

"El que volem nosaltres és disposar dels nostres recursos i no continuar en la línia de demanar caritat a una gent que, prèviament, els hi hem donat nosaltres", ha afegit el promotor de Reagrupament, que creu que és una posició que "no té cap sentit".

A més, Joan Carretero ha dit que ja està acostumat que el govern espanyol digui coses i que acabi fent allò que "no té res a veure" i avança que encara estarem uns dies més "atrapats en el temps" en matèria de finançament, "com en el dia de la marmota", ha ironitzat.