lo carrer del riu

lo carrer del riu

02 de juliol, 2009

CiU, PSC i PPC s'uneixen per barrar el pas al debat d'una ILP sobre els transgènics al Parlament

transgènics 020709 CATr

CiU, el PSC i el PP català s'han unit aquest dijous al Parlament per rebutjar, mitjançant esmenes a la totalitat, la proposició de llei per a la prohibició dels transgènics. Així barren el pas a la iniciativa legislativa popular de la plataforma Som lo que Sembrem. ERC, ICV-EUiA i el grup mixt han votat a favor de seguir la tramitació de la ILP.

El vot ha estat secret i el resultat ha estat 95 vots a favor de les esmenes a la totalitat, 35 vots en contra i una abstenció. El membre de la plataforma Som lo que Sembrem Alexis Inglada ha acusat el govern de deixar-se portar "massa vegades per interessos econòmics".

"El govern, en lloc de vetllar per la ciutadania, es deixa portar massa vegades per interessos econòmics o si més no per no entorpir-los", ha indicat Inglada durant la seva intervenció al Parlament. "Sembla que en lloc de governar per al poble ho facin per a un grapat d'empreses", s'ha queixat. VilaWeb: El cultiu de transgènics torna a fer paleses les desavinences del tripartit al parlament