lo carrer del riu

lo carrer del riu

26 d’agost, 2009

Rajoy vol que els partits es comprometin a acatar la sentència del TC "sigui quina sigui" i "abans de conèixer-la"

Este tipo ja la sap!!! El president del PP, Mariano Rajoy, ha afirmat avui que els populars "acataran" la sentència del Tribunal Constitucional (TC) sobre l'Estatut i ha mostrat el seu desig que "tots facin el mateix" abans que es conegui, "sigui quina sigui, agradi o no". "M'agradaria que tots diguessin que l'acataran", ha subratllat en una entrevista a la Ràdio Galega.

En aquest sentit, ha considerat que el president del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, també hauria de pronunciar-se i ha lamentat la "falta de lideratge" que, segons el popular, està tenint davant d'aquest assumpte.

Alhora, Rajoy ha conclòs que no hi ha manera d'explicar a la ciutadania els gairebé tres anys d'espera per conèixer la sentència perquè "és un assumpte que afecta l'estructura de l'Estat i les competències de les autonomies". "No és acceptable", ha conclòs.

Pel que fa als aspectes recorreguts pel PP, Mariano Rajoy ha rebutjat pronunciar-se sobre quines seran les conseqüències que surtin o no endavant i ha instat a conèixer la sentència per saber el "camp de joc" que quedarà, després del qual ha reafirmat la seva aposta pel marc constitucional, ja que "millorarà el benestar dels espanyols".