lo carrer del riu

lo carrer del riu

10 d’agost, 2009

Reagrupament prepara un acte patriòtic a Barcelona l'11 de setembre

Reagrupament, la formació que lidera l'exconseller i exmilitant d'ERC Joan Carretero, està preparant un "acte patriòtic" a Barcelona en el marc de la commemoració de l'11 de setembre. Així ho ha anunciat a la seva pàgina web, en què també es recorda la celebració de la primera assemblea nacional el primer cap de setmana d'octubre, moment en què s'escollirà els òrgans de direcció i es votaran els estatuts.

A la web, Reagrupament critica el govern tripartit, assegurant que "defensarà amb ungles i dents" el poder a Catalunya. També acusa l'actual govern Montilla de "prioritzar mantenir el poder per sobre de l'interès del país". També assegura que el tripartit compta amb "l'aparell judicial de l'Estat" per "embrutar el bon nom dels dissidents". Reagrupament ja compta, com es reitera a la web, amb representació a gairebé la totalitat de les comarques catalanes, així com amb associats a la Catalunya Nord, al País Valencià i a les Illes.

Durant l'estiu, tot i que es redueix l'activitat de la formació, Reagrupament continua celebrant actes de presentació, en aquest cas a Bellver de Cerdanya i Puigcerdà, a més d'estar presents a la Universitat Catalana d'Estiu a Prada.