lo carrer del riu

lo carrer del riu

19 de setembre, 2009

Leonard Cohen es desmaia i suspèn el concert a València

Leonard Cohen - Bird On The Wire

Leonard Cohen ha patit un desmai sobre l’escenari aquest divendres mentre actuava al Velòdrom Lluís Puig de València i ha hagut de suspendre el concert quan tot just interpretava el quart tema del recital, Bird on the wire.

El cantautor canadenc, que dilluns vinent farà 75 anys, hauria patit una intoxicació alimentària, de caràcter "lleu", que ha fet que es desplomés mentre interpretava un tema i ha hagut de ser assistit per les seves coristes, que l'han dut fora de l’escenari, on ha estat atès pels equips d’assistència sanitària contractats per l’organització.

Cohen havia pogut cantar tres temes, Dance me to the end of love, The Future i There ain’t no cure for love. Durant la interpretació d’aquestes cançons, el cantant ja havia donat senyals de no trobar-se gaire bé, ja que es va posar a la gatzoneta i es va repenjar a terra en diverses ocasions. Hi havia una ambulància a les portes del recinte, tot i que Cohen va ser atès a dins mateix.

El concert de València forma part de la gira que l’havia de dur a Barcelona el dilluns 21 de setembre. Fonts de l'organització han assenyalat que aquest concert, que tindrà lloc al Palau Sant Jordi i que coincidirà amb el 75è aniversari del cantant, es manté tal i com estava previst.