lo carrer del riu

lo carrer del riu

19 d’octubre, 2009

La CUP escull nou secretariat amb la voluntat que impulsi la formació

La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) ha escollit aquest diumenge el seu nou Secretariat Nacional, amb l'objectiu de donar un nou impuls a l'organització i amb l'objectiu marcat de les eleccions municipals del 2011, després de la dimissió en bloc de l'anterior Secretariat el passat mes de juliol. L’antiga Audiència romana de Tarragona ha acollit l’Assemblea Nacional Extraordinària on la CUP ha escollit el nou Secretariat Nacional, que té com a repte fonamental millorar els resultats electorals aconseguits a les darreres eleccions municipals. La tria del nou Secretariat ha estat motivada per la dimissió en bloc de l'anterior executiva, després del rebuig de la militància a l'informe de gestió i al pressupost pel 2010 en l'assemblea celebrada a Girona.

Els nous membres del Secretariat Nacional han estat escollits per votacions secretes i són: Lluís Sales de Girona, Aïna Barahona de Celrà, Pau Juvillà de Lleida, Oscar Mendoza de Vilanova, en Jordi Salvia de Vilafranca, en Marc Sallas de Badalona, en Joan Teran de Barcelona, Albert Botran de Molins de Rei, Xavier Angelergues de Reus, Adam Majó de Manresa i Francesc Andreu de Sabadell. Un secretariat totalment renovat a excepció de Pau Juvillà, Marc Sallas i Adam Majó que repeteixen càrrec en l’òrgan nacional. En els propers dies les diferents secretaries faran el seu relleu als nous responsables nacionals.

L’Assemblea Nacional ha tingut també altres punts de l’ordre del dia de caràcter informatiu com és el tema de les consultes per la independència on la CUP hi participa.

Avui: La CUP renova el secretariat i posa el seu principal objectiu en les municipals del 2011