lo carrer del riu

05 de desembre, 2009

Depor 1 - Barça 3

Puyal 051209

L'argentí Leo Messi ha celebrat la Pilota d'Or amb dos gols contra la revelació de la temporada, el Deportivo, al qual Ibrahimovic ha sentenciat en els minuts finals (1-3), després d'haver resistit les envestides del líder amb poc futbol però amb molta intensitat en defensa. L'equip de Lotina no ha pogut firmar la millor arrencada de Lliga de la seva història malgrat que s'ha aixecat del primer gol de Messi abans del descans i ha mantingut el pols en la represa, fins que l'argentí l'ha tornat a batre a falta d'11 minuts per donar un cop d'autoritat set dies després d'imposar-se al Reial Madrid. Els blanc-i-blaus han estat incapaços de treure's del damunt el domini absolut del Barcelona, però han resistit aculats tots al seu camp, on han estat espectadors de les combinacions del conjunt català. L'enuig de Guardiola arran del partit de dimecres passat amb el Xerez ha esperonat el Barcelona a la gespa de Riazor, que ha trepitjat amb força, amb seguretat, sense por de l'equip revelació de la temporada, un Deportivo que s'ha encongit davant el poder blaugrana. FOTOGALERIA SPORT: Les millors imatges del partit