lo carrer del riu

lo carrer del riu

05 de desembre, 2009

Puigcercós diu que les consultes són la resposta a la situació de bloqueig de l'Estatut

El president d'Esquerra Republicana de Catalunya, Joan Puigcercós, ha considerat avui que les consultes populars sobre la independència de Catalunya són una resposta a la situació de "bloqueig a que ens està portant el Govern" per la sentència de l'Estatut o la llei del sector audiovisual.

En un comunicat, Puigcercós defensa d'aquesta manera que Catalunya "es mereix fer una política lliure a favor de la seva gent i dels seus interessos i la manera més democràtica de fer-ho és anar a votar els dies 12 i 13 de desembre".

Joan Puigcercós ha realitzat aquestes declaracions durant la seva visita a la Fira de l'Avet de la localitat d'Espinelves (Osona), on ha afegit que els que tenen "por per les consultes han de saber i haurien d'estar agraïts que en aquest país l'independentisme és democràtic, cívic i defensa el diàleg".

Ha afegit que "no valen les crítiques desqualificadores quan molts ciutadans d'altres zones voldrien, quan tenen un conflicte polític, resoldre-ho amb unes urnes i unes paperetes"

Puigcercós: 'En aquest país, l’independentisme és democràtic, cívic i defensa el diàleg'(directe!cat)