lo carrer del riu

lo carrer del riu

06 de desembre, 2009

Els vots del 13-D s'avancen

D'avui en vuit, prop de cent seixanta municipis celebraran la consulta sobre la independència, així que aquesta setmana es preveu farcida d'actes per a animar al vot, com ja se n'han fet durant la setmana que deixem enrere. Però, a més, per tal que pugui votar el màxim de gent possible, molts dels municipis que faran la consulta sobre la independència diumenge vinent ja s'han organitzat per recollir vots avançats.

És el cas de Cassà de la Selva, Vilafranca del Penedès, Sant Cugat del Vallès (podeu veure el vídeo del primer dia de vot avançat a Sant Cugat), Torroella de Montgrí, Berga, el Masnou, Taradell, Tàrrega, les Borges Blanques, Juneda, Arbeca, Fulleda i Torrebesses, Linyola, la Vall de Boí, la Jonquera, etc.

A més, avui també es pot votar a Zurich, on fa uns dies va presentar-se la plataforma Suïssa Decideix, que portarà les urnes a Baden-Wettingen, Basilea, Berna, Ginebra i Lausanne. La data escollida per a fer la consulta sobre la independència entre els catalans residents a la Confederació Helvètica serà el 25 d'abril que ve.