lo carrer del riu

lo carrer del riu

06 de desembre, 2009

Ximenis: 'Estem davant el moviment sobiranista més important que hi ha hagut mai a la nostra nació'

Els promotors de les consultes populars del 13-D continuen la tasca de promoció i campanya per tal d'incentivar el vot i aconseguir uns resultats històrics. En un acte aquest dissabte a Torroella de Montgrí, Josep Manel Ximenis, promotor de la consulta originària a Arenys de Munt, va assegurar que les consultes són el 'moviment sobiranista més important que ha existit mai'. I va afegir que 'ara podem fer caure un altre mur a Europa'. Una de les coses que va destacar Ximenis és el fet que molta gent que va participar en la preparació de la consulta d'Arenys ara els demana seguir treballant per a la independència, al seu municipi, o a fora.

Els responsables de la Coordinadora també van fer una crida a la participació, a la mobilització amb convicció i a la unitat d'acció dels ciutadans de Catalunya diumenge vinent, 13 de desembre, on més de 15.000 voluntaris treballaran per la independència.

Avui: Els promotors del 13D diuen que el sobiranime més potent que ha existit mai ha iniciat el procés cap a la independència