lo carrer del riu

16 de gener, 2010

Barça 4 - Sevilla 0

Puyal 160110

El Barça ha noquejat per fi el Sevilla. El tercer partit en deu dies contra els andalusos li ha servit a l'equip blaugrana per deixar enrere el K.O. de la Copa del Rei i posar rumb a la Lliga amb una victòria contundent (4-0) que el rellança al capdavant de la classificació amb 5 punts d'avantatge sobre el Reial Madrid. El Barça ha sortit tan decidit a trencar la resistència del Sevilla de bon començament, que Ibrahimovic ha tingut la possibilitat de gol a les botes als 3 minuts de partit, però la magnífica assistència d'Henry l'ha agafat amb el pas canviat i el Camp Nou s'ha hagut d'esperar molts minuts abans de poder veure perforada la porteria de Palop. Com a Sevilla, a la Copa, el Barça ha fet mèrits sobrats per aconseguir-ho molt abans, però a vegades Palop, a vegades els seus defenses i altres la falta de precisió blaugrana en els últims metres han frustrat les situacions de perill que han sovintejat a l'àrea visitant. Ibra ha pogut marcar, però també Henry un parell de cops, Iniesta, Alves, Messi i fins i tot Puyol, (Lolo ha salvat sota pals), abans que paradoxalment acabés sent Escudé en pròpia porta ja a la segona part (min. 48) qui fes pujar el primer gol. El Sevilla ha amenaçat en alguna acció aïllada de Kone, però la realitat és que la superioritat del Barça ha estat incontestable i Palop ha tornat a ser el protagonista del seu equip amb aturades de tota mena que aquest cop no han servit per evitar la golejada. Els blaugranes han persistit i després de l'1-0 ha arribat el 2-0 de Pedro, amb gran assistència de Xavi i gran definició del canari. Tot seguit el tercer, de Messi, que era el seu gol número 100 com a jugador del Barça, i encara un quart també de Messi amb una finalització fantàstica davant Palop. El Barça ha començat el partit sabent que el Reial Madrid havia perdut el seu partit al camp de l'Athletic i l'ha acabat posant més distància (5 punts) sobre els blancs a la classificació. El Mundo Deportivo: Les millors imatges del partit