lo carrer del riu

lo carrer del riu

08 de gener, 2010

ERC presenta la precampanya 'Puigcercós 2010, Catalunya decideix'

Esquerra presenta aquest vespre la precampanya per les eleccions al Parlament de Catalunya de la propera tardor. El lema de la precampanya, 'Puigcercós 2010, Catalunya decideix', recull la voluntat expressada pel líder d'ERC a Núria de condicionar qualsevol acord postelectoral a l'exercici del dret a decidir la propera legislatura. Joan Puigcercós demanarà la implicació als 700 quadres territorials del partit, que han d'aconseguir propostes de 7.000 militants, que a la vegada estendran les propostes a un total de 140.000 persones amb l'objectiu que, a través d'una macroconsulta, participin en la confecció de les propostes que determinaran les condicions indispensables a l'hora de negociar futurs acords.

En la seva proclamació oficial com a candidat d'Esquerra a Núria, el president d'ERC va marcar com a objectiu que Catalunya pugui exercir el dret a decidir 'en la propera legislatura'. 'No tenim dret a defallir', va exhortar llavors el flamant candidat recollint el llegat de Companys i Macià, recordant que tenen l''obligació política i moral de fer un pas endavant'.

VilaWeb: Puigcercós obre la pre-campanya d'Esquerra

Avui: ERC preguntarà als votants si ha de condicionar pactes de govern a la convocatòria d'un referèndum per la independència