lo carrer del riu

lo carrer del riu

21 de febrer, 2010

Les coordinadores pro-referèndum criden a la participació el 28F

El Vendrell ha acollit aquest matí l'acte central de campanya de les consultes sobre la independència de Catalunya, amb la intervenció de les comissions organitzadores locals i amb actuacions musicals i culturals. L'acte ha comptat amb la presència del batlle del municipi, Benet Jané, del batlle d'Arenys de Munt Carles Móra i del diputat escocès Kenneth Gibson.

A la convocatòria feta com a acte central de les consultes del 28-F hi han assistit unes dues-centes persones que han omès les inclemències del temps i que han arribat des de punts molt diversos del país. Els organitzadors de l'acte han valorat positivament l'assistència en tenir en compte el mal temps i l'ubicació de la convocatòria.

Les intervencions han anat a càrrec de representants de les comissions organitzadores de Cardona i el Vendrell, a més de la de Carles Móra, batlle d'Arenys de Munt, municipi precursor de les consultes a Catalunya. També hi fan intervencions els portaveus de les comissions de Llorenç del Penedès, Xerta, Llinars del Vallès, Alella, Caldes de Montbui, Sant Quirze del Vallès i del Baix Camp.