lo carrer del riu

17 de març, 2010

Barça 4 - Stuttgart 0

Puyal 170310

El Barça ha guanyat l'Stuttgart (4-0) al Camp Nou en un partit que ha tingut sota control tots noranta minuts de joc. Messi ha tornat a fer un partit espectacular i ha capitanejat els seus companys, que han recuperat el bon joc que ja es va poder tornar a veure contra el València. Els alemanys han lluitat en tot moment, però no han pogut fer res per aturar el mecanisme de precisió que ha sigut l'equip dirigit per Guardiola. L'anada de l'eliminatòria es va saldar amb un empat a un gol que ja donava al Barça un bon avantatge per al partit d'ahir. Els gols del partit els han fet Messi, en dues ocasions, Pedro i Bojan, que ha saltat a la gespa els últims minuts del partit. Ara caldrà veure qui serà el proper contrincant del Barça a quarts de final de la Lliga de Campions. Els equips que s'han classificat per aquesta tanda són el Manchester United, CSKA Moscou, Inter de Milà, O. Lió, Bayern Munic, Arsenal i Girondins. FOTOGALERIA SPORT: Les millors imatges del partit