lo carrer del riu

lo carrer del riu

16 de març, 2010

eMaragall considera que la vaga de mestres de demà "no està justificada"

Ja t'ho explicarem !!! El conseller d'Educació, eMaragall, considera que la vaga de mestres d'aquest dimecres 17 de març "no està justificada" perquè no té ni base laboral ni sindical. Per aquest motiu ha demanat als sindicats convocants que la desconvoquin. De la mateixa manera, ha instat les famílies que portin els seus fills a l'escola perquè "en la majoria dels casos hi haurà normalitat" i, si no, hi haurà un serveis mínims que permetran oferir el servei públic que es mereixen.

La convocatòria de vaga d'aquest dimecres, promoguda pels sindicats USTEC-STEs, CCOO, FETE-UGT i ASPEPC.SPS , és la quarta que fan els sindicats de mestres i professors d'institut en dos anys i mig. En aquesta ocasió la protesta se centra, sobretot, en el nou calendari escolar previst en la nova llei d'educacio (LEC).

En una entrevista a TV3, eMaragall considera que en l'actual època de crisi econòmica "no estem en condicions d'interrompre el servei" educatiu. Per això ha demanat als sindicats que tinguin en compte "l'interès general" i actuïn amb responsabilitat. També els ha demanat que desconvoquin l'aturada i reprenguin el diàleg amb la conselleria. "Demano seguir parlant com hem fet fins ara", ha remarcat eMaragall.