lo carrer del riu

lo carrer del riu

21 de març, 2010

Joan Carretero: "Tota la merda ha sortit de dins de la nostra organització"

"Els nostres enemics interns han de saber que amb ells jo no pactaré mai, i quan dic mai, vull dir mai". Així de clar ho ha volgut deixar el president de Reagrupament, Joan Carretero, en la presentació de l'informe de gestió que ha realitzat durant la segona assemblea nacional del partit celebrada aquest diumenge a Barcelona.

Carretero, que ha rebut el suport del 90% dels assistents per liderar el projecte, ha dedicat bona part de la seva intervenció ha arremetre contra "els que han jugat brut" i han donat "cops baixos de tota mena", així com a aclarir el sistema per triar els candidats a les eleccions al Parlament de Catalunya.

Per tant, respecte a les discrepàncies i crisis internes -que es van tancar amb les dimissions d'Emili Valdero, Jaume Renyer, Albert Pereira i Francesc Abad-, el president de Reagrupament ha explicat que quan en una junta directiva "les diferències són insalvables, s'ha de plegar per poder treballar amb un mínim de normalitat".

Dit això, ha denunciat que l'actual junta directiva ha rebut "cops baixos de tota mena" i que "tota la merda ha sortit de dins de l'organització, no de rivals polítics ni de les forces de l'Estat". En aquest sentit, ha volgut agrair la tasca d'una persona de la junta que va dimitir en gran mesura per les desqualificacions internes, Sandra Lomas.

El president del FC Barcelona, Joan Laporta, ha assistit a títol personal a la segona assemblea nacional de Reagrupament, i s'ha encarregat de la seva inauguració. I, segons ha anunciat després del seu parlament, si fes el salt a la política, ho faria amb aquesta formació.